Termékek

Használt kerékpárok

Használt kerékpárjainkat megtalálja facebook oldalunkon.

Facebook oldalunk

XXL Garancia

"A gyártók csak eladni akarnak, a garanciális ügyintézéshez már nem fűlik a foguk..."

 

 

XXL Garancia – A bizalom záloga

Magyarország meghatározó kerékpármárkái közül a Caprine és a Hauser összefogott és megalkotta ezt a nem mindennapi garancia lehetőséget. Az XXL Garanciával fémjelzett kerékpároknál a vásárló a szokásos 1 éves garanciális időn túl további két év extra garanciát kap, amennyiben a kerékpárokat az XXL Garancia programban résztvevő szaküzletekben vásárolja meg.

A garancia feltétele emellett az, hogy a vásárló kerékpárját regisztrálja a rendszerbe illetve a bringát megfelelő időközönként visszavigye a szaküzletbe, ahol azt átvizsgálják és ha szükséges állítanak rajta, a kopó alkatrészeket kicserélik, elvégzik a szükséges karbantartásokat.

Az XXL Garancia lényege, hogy a lehető legjobb szakmai támogatással biztosítja, hogy az Ön által vásárolt eszköz hosszú távon is megbízhatóan működik.

A kerékpár alkatrészei közül a forgó-kopó alkatrészek állapota nagyban függ a használat jellegétől és mértékétől, ezért ezekre garancia nem vállalható. Az XXL Garanciával járó rendkívül kedvezményes szervizek lehetőséget nyújtanak arra, hogy szakemberek ellenőrizzék kerékpárja állapotát, és fényt derítsenek az esetleges hibákra, valamint azonnal orvosolják azokat.

Az XXL Garancia érvényesítésének menete a következő:

 1. Ön az XXL Garancia partner kereskedőnél megvásárolja az XXL Garancia kartonnal ellátott kerékpárt.
 2. A kereskedő eladáskor kitölti az XXL Garancia karton megfelelő rovatait (kerékpár típusa, vásárlás dátuma, kereskedő bélyegzője). A vásárlást igazoló blokkot mindenképpen őrizze meg!
 3. Az XXL Garancia csak akkor lép érvénybe, ha Ön a honlapon regisztrálja kerékpárját. (A korábbiaktól eltérően 2011. június 20-tól nem kap email-ben ellenőrző kódot, amit a kerékpár kartonjára fel kellene vezetnie!) Az internetes regisztrációt a vásárolás után 60 napon belül el kell végeznie.
 4. Kérjük, hogy az oldalon első lépésben saját magát, mint kerékpár-tulajdonost regisztrálja. A regisztrációt követően a megadott e-mail címre érkező levélben szereplő aktiváló linkre kattintva élesedik regisztrációja.
 5. Ezt követően a rendszer automatikusan belépteti a regisztrációs felületre. Az oldal jobb oldalán található "Új kerékpár regisztrálása" linkre kattintva rögzítheti kerékpárját.
 6. A kerékpár típusának, vásárlás helyének és idejének valamint a garanciajegy sorszámának megadását követően már életbe is lép extra garanciája.
 7. Erről egy képernyőüzenetben illetve az email címére érkező, oklevelet is tartalmazó e-mailben értesül.
 8. Következő lépésként csak adott időszakonként szükséges szervizre kell elvinnie kerékpárját.
  • Regisztrációjáért cserébe a törvény által előírt 1 év helyett 3 év garanciát kap az adott termék forgalmazójától. Ez alatt a 3 év alatt mindössze annyi a teendője, 3 alkalommal ellenőrizteti kerékpárját annál az XXL Garancia logoval jelölt kereskedőnél, akinél vásárolta – vagy ha esetleg idő közben elköltözött, akkor egy másik XXL Garancia logoval jelölt kereskedőnél (ld. PARTNEREINK). Az ellenőrzést az XXL garancia kartonon a megfelelő helyen hitelesíteni szükséges.

XXL Partnerünknél vásárolta meg kerékpárját? Regisztrálja be MOST!

 

 

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés


Kérjük az alábbi kép bal felső sarkából húzza a helyére a hiányzó képelemeket.
(Nem szükséges pontosan illeszteni a képeket!)
Az Ön, és weboldalunk biztonsága érdekében szükséges.

Elfogadott bankkártyák


Az alábbi kártyák bármelyikével fizethet üzletünkben.

Szép kártyát elfogadunk!


Szabadidős SZÉP kártya elfogadóhely!

Tavaszi-nyári nyitva tartás

 • Hétfő: 12-18
 • Kedd-péntek: 10-18
 • Szombat: 9-13
 • Vasárnap: ZÁRVA

Elérhetőségeink

Golyán Kerékpár szaküzlet és szervíz
2660 Balassagyarmat,
Köztársaság tér 1.
Tel.: +36(35)300-941
eMail: info[kukac]gobiker.hu

Utolsó frissítés: 2019.07.17.